Tootekood
4742604009428

Kastmisväetis suvelilledele 300g

Hinda ja kommenteeri
Sisaldab kõiki taimede kasvuks ja arenguks vajalikke põhitoitaineid sobivas vahekorras ning mikroelemente kergesti omastatavas vormis. Loe edasi
"Tavalisest parem hind" märgisega toodetele ei laiene üldsoodustused (sh sisseloginud kliendi püsisoodustus)
Laos
2,99 € / tk 5,10 € / tk
Säästad 2,11 € (-41%)
9,97 € = kg

Pakendist 300 g piisab 600 l veele.

Kiiretoimeline veeslahustuv mikroelementidega täisväetis pelargoonide, surfiiniate, petuuniate, sarvkannikeste, lobeeliate, krüsanteemide, levkoide, peiulillede, leeklillede, salviate, daaliate, lõvilõugade, elulõngade, astrite, rooside, raudürtide jt toa-, rõdu-, ampli-, suve- ja püsilillede ning ilupõõsaste kastmisväetamiseks.  Kiirendab õitsemise algust ja soodustab uute õiepungade moodustamist. Väetises sisalduv magneesium ja mikroelemendid tugevdavad taimi, tagavad optimaalse kasvu ja muudavad õievärvi kirkaks. Väetises sisalduv kaalium tugevdab taimi, muudab õite lõhna intensiivsemaks ning suurendab taimede vastupanuvõimet ebasoodsate kasvutingimuste ja haiguste suhtes.

Kasutamine

Lahustage pulber vees ja kastke taimi 1 kuhjaga mõõdulusikatäis* / 5 l veele kaks korda nädalas või 2 kuhjaga mõõdulusikatäit / 5 l veele valmistatud lahusega üks kord nädalas. Kastmisväetamine on eriti oluline taimede õitsemise ajal.

mbris on mõõdulusikas

1 kuhjaga mõõdulusikatäis väetist = 2g.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...