Okaspuuväetis 2kg

Hinda ja kommenteeri
Sobib kuuse, elupuu, nulu, männi, kadaka, jugapuu, küpressi, lehise, tsuuga jt. okaspuuliikide väetamiseks. Võib kasutada ka pukspuu, astelpõõsa jt. igihaljaste taimede taimetoiteainetega... Loe edasi
Laos
7,10 € / tk
3,55 € = kg

Sobib kuuse, elupuu, nulu, männi, kadaka, jugapuu, küpressi, lehise, tsuuga jt. okaspuuliikide väetamiseks. Võib kasutada ka pukspuu, astelpõõsa jt. igihaljaste taimede taimetoiteainetega varustamiseks. Soodustab kasvu ja tugevdab taimi. Aitab okaspuudel toibuda päikesepõletusest, kuna sisaldab magneesiumi, mis mõjutab taime lehtede ja okaste rohelist värvust.

Kasutamine

Kasutada varakevadest hilissuveni (märtsist augustini) 2 kuni 3 korda kasvuperioodi jooksul. Väetis laotada ühtlaselt laiali ja segada mulda. Pärast väetamist on soovitav taimi kasta.

20–25 g = umbes pool peotäit. 
40 g = umbes peotäis.

Kulunorm 1kg = 30m2

Hoiustamine

Säilitada originaalpakendis, kuivas, lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas.

Säilitusaeg

Nõuetekohasel säilitamisel ei ole kasutusaeg piiratud.

Pakend: 2kg

  1. Elupuu hooldus

    Elupuu hooldus

    Elupuu on väga populaarne hekitaim ja aiakujunduselement. Kaunistab aeda ka talvel, jäädes kenasti roheliseks. Kahjuks ei suuda kõik taimed ikkagi meie oludes elus püsida. Kõige sagedasemad põhjused – loomulik vananemine või haigus. Kui sinagi märkad oma elupuul mõnd ebatavalist sümptomit siis ei tasu kohe muretseda, sest tegemist võib olla loomuliku vananemise või ajutise murega. Võimalik, et kevade saabudes suudab ta sellega ilusti ise toime tulla. Kui aga asjad tunduvad kahtlased, saad juba alanud haiguse levikut edukalt tõkestada. Vaatame koos üle mõned sümptomid, kuidas aru saada, kas sekkumine on vajalik või ei.

    Loe edasi
    30.04.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...