Aialabidas Fiskars Solid kumer

Hinda ja kommenteeri
Fiskars aialabidas Loe edasi
Laos
37,10 € / tk

Sirge ja terava lõikamis äärega mitmekülgne labidas muudab kergeks nii muru ääristamise, kaevamise kui ka suuremate raskuste tõstmise. See töötab hästi nii mulla ja komposti kobestamisel kui ka muude aiatööde puhul.

Pikkus 1170 mm
Kaal 1900 g

  1. Aiakäru - multifunktsionaalne abiline

    Aiakäru - multifunktsionaalne abiline

    Iga kord kui alustad uue tööriista otsingut aia või ehitustööde jaoks pead arvesse võtma mitmed asjaolusid. Võid küll arvata, et aiakäru ostmine pole midagi keerulist, kuid läbimõeldud ost on kindlasti kasulikum investeering kui uisapäisa koju toodud tarvik, mis ülekoormusel peatselt puruneb. Kui oled aiakäru otsingul ehitusmaterjali vedamiseks või hoopis multšikottide liigutamise jaoks lillepeenarde vahel, siis just siit leiad juhtnööre õige valiku tegemiseks. Märgime ära võtmetähtsusega komponendid, mis muudavad aiakäru kiirelt asendamatuks sõbraks aias ja ehitusplatsil.

    Loe edasi
    31.03.2020
  2. Ehita taimedele oma kodu

    Ehita taimedele oma kodu

    Kasvuhoone avab tee taimedeni, mille kasvatamist Eesti heitlik kliima ei soodusta. Lisaks maitsvatele köögiviljadele võid sinna sisse seada oluliselt nõudlikumad isendid nagu viinamarjad või arbuusid. Nagu kõik pikaajalised investeeringud nõuab seegi ost pikemat järelemõtlemist ja planeerimist. Kasvuhooneid on erinevate konstruktsioonide, suuruste ja lisadega. Püüa leida just selline, mis sobitub sinu aia iseloomuga, pakub piisavalt mugavust ning head elupaika taimedele.

    Loe edasi
    11.05.2020
  3. Maasikapeenra uuendamine

    Maasikapeenra uuendamine

    Kui soovid ,et maasikasaak oleks igal suvel külluslik pead peenart uuendama iga nelja aasta järel. Uuenduskuuri läbiviimiseks sobib hästi varakevad või hilissuvi, sest kuumus on selleks ajaks taandnud või pole veel jõudnud alata ning mullas on piisavalt niiskust. Suve lõpus istutatud taimed jõuvavad enne sügisesi püsivaid öökülmi juurduda ja kosuda, et talv vapralt üle elada.

    Loe edasi
    21.09.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...