Istutuskühvel Fiskars 137210

Hinda ja kommenteeri
Fiskars istutuskühvel Loe edasi
Laos
15,00 € / tk

Aiapidaja tööriistad on kerge FiberComp™ materjalist kombineeritud roostevabast terasest terade ja harudega. See pakub suurepärast funktsionaalsust, millele annab lõppviimistluse mugav SoftGrip™ käepide. Tööriistad kannatavad temperatuuri vahemikus-40+150 ning on 100% taaskasutatavad.

Istutamiseks ja rohimiseks isegi kõval pinnasel
Praktiline kasutamiseks kitsastes tingimustes ja rõdudel
Roostevabast terasest tera
Riputusava mugavamaks hoiustamiseks

Pikkus 350 mm
Kaal 109 g

  1. Ettekasvatuse aeg on ametlikult alanud!

    Ettekasvatuse aeg on ametlikult alanud!

    Head rohenäpud! Enam ei pea kannatama, sest ettekasvatuse aeg on ametlikult alanud. Et saak oleks suvel korralik, tasub sõrmed vaikselt mulda pista ja ettevalmistusi teha juba varakult veebruarikuus, kui kevadeootuses on väljas veel kärepakane. Meie kliimas on ettekasvatus mõningate taimede puhul paratamatu, sest lühikese suvega ei jõua taimed vastasel juhul piisavalt suureks kasvada. Lisaks pakub ettekasvatamine ka põnevust- kas tegin kõik õigesti? Kas taimed hakkavad idanema? Kas valgust on piisavalt? Ja nii edasi..

    Loe edasi
    09.07.2019
  2. Mai toimetused

    Mai toimetused

    Mai on aedniku jaoks üks põnevamaid kuid. Nimekiri on nii pikk, et silme ees läheb kirjuks. Ülesanded tuleb kiiremini juurde, kui neid maha jõuad kriipsutada. Sellegipoolest toob lehekuu küllaga ootusärvust. Igakord, kui sead sammud aeda on mõni uus värske õis pead tõstmas. Õhus sumisevad esimesed putukad ja linnud annavad oma kohalolekust märku. Pikemad õhtu ja soojemad ilmad soodustavad õues seiklemist.  Kummikud jalga, kindad kätte ning näpud mulda. 

    Loe edasi
    12.07.2019
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...