Tootekood
4740182272395

Akna- ja uksevärv Panorama BW 2,5L

Hinda ja kommenteeri
Akna- ja uksevärv Panorama BW 2,5L Loe edasi
Laos
41,50 € / tk
16,60 € = L

Akna- ja uksevärv

Väga hea ilmastikukindlusega veepõhine akna- ja uksevärv. Värvi on mugav pinnale kanda, see tasandub hästi ning ei hakka voolama. Toote kiire kuivamine võimaldab tööpäeva jooksul värvida pinna kahes kihis. Värv katab hästi, on praktiliselt lõhnatu ning moodustab pinnale sileda, kergesti puhastatava värvkatte. Tänu unikaalsele koostisele on tootel parem läike- ja toonistabiilsus kui traditsioonilistel aknavärvidel. Värv on toonitav pastelses värvigammas ning sisaldab puidukaitse toimeaineid, mis takistavad hallituse levikut värvitud pinnal. Toode on mõeldud puidust aknaraamide, uste ja ukselengide ning piirdeliistude värvimiseks.

  • Viimistlus: poolläikiv
  • Pakend: 2,5L
  • Katvus: 8 m²/L
  • Kuivamisaeg: 2 h
  • Kihtide arv: 2
  • Ilmastikukindel
  • Sisaldab puidukaitse toimeaineid

Pinna ettevalmistus

Aluspind peab olema kuiv ning puhas, puidu niiskus alla 18%. Eemaldada pinnal olev tolm, mustus ja rasv kuivalt harjaga või sooja veega. Tugevasti määrdunud pinna puhastamiseks võib kasutada pesuvahendit Cleaner. Leeliseline puhastusvahend matistab vana värvipinda, parandades sel moel uue värvikihi nakkumist. Pinnal olev hallitus ning orgaanika eemaldada niiske harja või käsnaga, seejärel pesta pind puhastusvahendiga Bio-Cleaner. Puhastusvahendi kasutamise järel loputada pind hoolikalt puhta veega ning lasta kuivada. Vana lahtine värv eemaldada kaabitsaga, läikiva värviga kaetud pind karestada kergelt liivapaberiga.

Värvimine

Varem viimistlemata puitpind immutada 1 kihi värvitu puidukaitsekrundiga Pinotex Base. Toode sisaldab toimeaineid kaitsmaks puitu mädaniku vastu. Enne järgmist pinnatöötlust lasta immutatud pinnal kuivada vähemalt 24 tundi. Järgnevalt kruntida pind 1 kihi värviga Domus Base ning lasta nõuetekohaselt kuivada. Pinna lõppviimistlus teha kahes kihis värviga Panorama. Kihtide vahel lasta värvitud pinnal nõuetekohaselt kuivada. Pinnad värvida ilma katkestusteta; katkestusi teha üksnes nurkades. Eriti hoolikalt värvida puitdetailide otsi ja servi, kuna nende pindade kaudu imendub niiskus kõige intensiivsemalt puitu. Toode on kasutusvalmis, enne kasutamist värvi hoolikalt segada.

Puhastamine

Eemaldada töövahenditelt liigne värv koheselt peale värvimist.

Hoiustamine

Hoida suletud taaras kuivas ja jahedas (üle +5ºC).

Tervishoiu- ja ohutusnõuded

Hoida lastele kättesaamatus kohas. Vältida silma, nahale või rõivastele sattumist. Töötada hästi ventileeritavas kohas ning kasutada isikukaitsevahendeid.Töö lõppedes sulgeda hoolikalt värvinõu. Enne töövahendi puhastamist eemaldada liigne värv. Toodet mitte valada kanalisatsiooni või veekogusse. Vedelad värvijäägid toimetada kahjulike ainete kogumiskohta, jäätmekäitlusesse suunata ainult täielikult tühjendatud nõud.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...