Tootekood
6408070025833

Puidulakk Tikkurila Unica Super 90 2,7L läikiv

Hinda ja kommenteeri
Puidulakk Unica Super 90 2,7L läikiv Loe edasi
Laos
48,00 € / tk
17,78 € = L
Kiiresti kuivav uretaanalküüdlakk. Sisaldab UV-kaitseainet, mis aeglustab päikesevalguse mõjul puidu kollaseks muutumist. Toonitud lakk kaitseb paremini päikesevalguse mõjude eest kui toonimata lakk.
KASUTUSKOHAD
Paadid, mööbel ja põrandad, kerge mehaanilise koormuse tingimustes.
Puitpindadele sise- ja välistingimustes.

Toonid:
Laki ja peitsi värvikaart, Valtti lasuuride ja puiduõlide värvikaart, Ajatute
poolläbipaistvate toonide värvikaart.
Võib toonida Laki ja peitsi värvikaardi ning Valtti peitside ja puiduõlide värvikaardi toone. Tee kõigepealt proovilakkimine, et näha toonitud laki tooni. Kui toon on liiga tume, võid seda segada värvitu Unica Super lakiga või vedeldiga Special Solvent (Vivacolor).
Töövahendid: Pintsel või pihusti. Kõrgsurvepihustiga: ava läbimõõt 0,009”-0,013” e. 0,230-0,330 mm. Vedeldada 0-10 % laki mahust.

Kuivamisaeg 2 tundi – tolmukuiv. Töötlemiskuiv 6 tunni pärast. Järgmise lakkimise võib teostada ööpäeva möödudes. Täielik kõvenemine ja vastupidavus saavutatakse u 4 nädala jooksul. Kuivamist mõjutavad ventilatsioon, õhu suhteline niiskus, temperatuur ning kihi paksus.

Talub külmladustamist ja -transporti. Halvasti suletud või poolik nõu ei talu pikaajalist hoiustamist.

KASUTUSJUHEND
Töötlemistingimused Lakitav pind peab olema kuiv. Lakkimise ja kuivamise ajal peab temperatuur olema vähemalt +5 °C ja õhu suhteline niiskus alla 80%. Mitte lakkida ereda päisesevalguse käes või niiske ja külma ilmaga. Ajasta lakkimine nii, et lakikiht jõuaks kuivada enne õhtukaste tekkimist. Pinna ettevalmistamine Uued lakkimata pinnad: Puhasta pinnad tolmust ja mustusest. Pühi väärispuidust pinnad eelnevalt üle vedeldiga Special Solvent (Vivacolor). Välispuidupinnad krundi eelnevalt puiduimmutusainega Valtti Primer puiduimmutiga. Varem lakitud pinnad: Pese pinnad Maalipesu puhastusvahendi lahusega ja loputa hoolikalt veega. Eemalda vana pragunev või lahtine lakikiht kaaprauaga ja lihvi kogu pind. Eemalda lihvimistolm. Lakkimine Esmane lakkimine: Sega lakki korralikult enne kasutamist. Uute pindade aluslakkimiseks vedelda 20% lakki vedeldiga Special Solvent (Vivacolor). Pintselda õhukese kihina ja ühtlaselt 2-3 korda. Vedelda pinnalakki vajadusel 0-20%. Laki varem lakitud pinnad vedeldamata lakiga 1-2 korda. Lihvi pinda kergelt iga lakkimiskorra vahel. NB! Aluslakkimine tehakse välistingimustes alati läikiva Unica Super 90 lakiga. Hoolduslakkimine: Tee kindlaks lakipinna seisukord ja vajadusel laki uuesti. Unica Super lakiga lakitud pindadele võib teha hoolduslakkimise samuti Unica Super lakiga võisamat liiki lahustipõhise lakiga. Vt. lõiku Eeltöö. Töövahendite puhastamine Töövahendid puhastada lakibensiiniga 1050 või Tikkurila Pensselipesu puhastusvahendiga. Hooldusjuhend Vajadusel mitte varem kui 1 kuu möödumisel lakkimisest: Puhasta pind neutraalse (pH 6-8) nõudepesuvahendi ja pehme harja, pesukäsna või puhastuslapiga. Puhasta eriti määrdunud pinnad kergelt leeliselise (pH 8-10) pesuvahendiga kasutades puhastuslappi, pesumoppi või pesukäsna. Loputa pind hoolikalt. Lakitud pind saavutab lõpliku tugevuse ja vastupidavuse normaaltingimustes u. 1 kuu möödudes, enne seda vältida pinna kulutamist ja pesemist. Kui pinda on vaja siiski puhastada varsti pärast lakkimist, tuleb seda teha kergelt pehme harja, niiske puhastuslapivõi mopiga. Hooldustöötlus Kontrollivälistingimustes olevate puidupindade seisukorda ja soorita vajadusel uuesti lakkimine, kuivana lakikiht hakkab puidupinnalt lahti tulema. Unica Super lakiga lakitud pinnad võib hoolduslakkida Unica Super lakiga või sarnase lahustipõhise lakiga. Vt. lõiku Eeltöö.
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Leidsime teisi tooteid, mis sulle võiks meeldida
Sulle võib veel huvi pakkuda...