Tootekood
24860

Klaasvill Isover Standard 40 Roll TWIN 50x1220x7000mm/17,08 m²/rull

Hinda ja kommenteeri
ISOVER KT 40 tooted on pehmed pinnakatteta mineraalvillamatid, mis on pakendatud rullidena. Loe edasi
Laos
52,00 € / rull

ISOVER KT 40 tooted on pehmed pinnakatteta mineraalvillamatid, mis on pakendatud rullidena. TWIN ehk kaksikmatt koosneb kahest teineteise peal asetsevast matist ning toodet võib kasutada ka kihte teineteisest eraldamata. TWIN tooted on paksusega 50 ja 75 mm. ISOVER KT 40 on saadaval nii üksikpakkidena kui 25 paki kaupa ilmastikukindlale alusele pakendatult (tähis MUL). ISOVER KT 40 on valmistatud anorgaanilisest ja keemiliselt neutraalsest materjalist ning ei sisalda korrosiooni tekitavaid komponente. ISOVER KT 40 on lõhnatu, ei mädane ega paku soodsat kasvupinnast hallitusseentele. Vastab ehitusmaterjalide saasteklassile M1.

ISOVER KT 40 sobib väga hästi sõrestikkonstruktsioonide, põrandate, vahelagede, pööningute soojustamiseks. Rulli laius 1220 mm annab hea võimaluse kasutada ISOVER KT 40 metallkarkassi vahel, lõigates rulli pooleks, kaheks 610 mm laiuseks rulliks. ISOVER KT 40 on ka väga hea heliisolaator. Tänu elastsusele liibub vill tihedalt konstruktsiooni vastu.

ISOVER KT 40 rullid paigaldatakse enamasti puit- või metallsõrestike vahele ilma lisakinnitusvahendeid kasutamata. KT40 paigaldusel tuleb jälgida, et vill asetseks tihedalt konstruktsiooni vastas. Soojustuse laius peab jääma karkassi vahest ligikaudu 10-15 mm võrra suurem, siis liibub vill tänu oma elastsusele tihedalt karkassi vastu, välistades õhukanalite ja tühimike tekke, mis vähendaksid konstruktsiooni soojapidavust. Villa paksus tuleb valida vastavalt konstruktsiooni (prussi) paksusele ning soojustus peab asetsema kõikjal karkassiga samal tasapinnal. Spetsiaalseid kinnitusvahendeid kasutades saab ISOVER KT 40 paigaldada ilma sõrestikkonstruktsioonita. Konkreetse ehitise nõuetele vastamiseks tuleb paigaldamisel jälgida projekteerija juhiseid.

Paksus 50mm 
Plaadi mõõdud 7000x1220mm 
Pakis 17,08 m2 
Soojusjuhtivus: 0.040 W/mK, Lambda Design väärtus
Kõrgeim kasutustemperatuur: 200°C (sõltuvalt kasutusvariandist)
Veeauru difusiooni takistustegur: ISOVER-villade niiskustakistuse faktor μ = 1
Tuleohutuse klass: A1 (EN 13501-1)

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...