Tootekood
022862

Klaasvill Isover Acoustic 95x610x1310mm 7,99 m²/pk

Hinda ja kommenteeri
Klaasvill kergkonstruktsioonist siseseintele metallkarkasside vaheliseks heliisolatsiooniks. Loe edasi
Laos
45,40 € / pakk

ISOVER KL AKU tooted on pehmed, elastsed pinnakatteta mineraalvillamatid, mis on pakendatud plaatidena. ISOVER KL AKU on saadaval 20 paki kaupa ilmastikukindlale alusele pakendatult (tähis MUL, mis tähistab Multipakki). ISOVER KL AKU on valmistatud anorgaanilisest ja keemiliselt neutraalsest materjalist ning ei sisalda korrosiooni tekitavaid komponente. ISOVER KL AKU on lõhnatu, ei mädane ega paku soodsat kasvupinnast hallitusseentele. Vastab ehitusmaterjalide saasteklassile M1.

KL AKU tooted on peamiselt ette nähtud kergkonstruktsioonist siseseintele metallkarkasside vaheliseks heliisolatsiooniks. Samuti kasutatakse toodet ripplae konstruktsioonide ja vahelagede helipidavuse parandamiseks.

ISOVER KL AKU tooted paigaldatakse enamasti puit- või metallsõrestike vahele ilma lisakinnitusvahendeid kasutamata. KL AKU paigaldusel tuleb jälgida, et vill asetseks tihedalt konstruktsiooni vastas. Isolatsiooni laius peab jääma karkassi vahest ligikaudu 10-15 mm võrra suurem, siis liibub vill tänu oma elastsusele tihedalt karkassi vastu, välistades õhukanalite ja tühimike tekke, mis vähendaksid konstruktsiooni helipidavust. Toote laius on 610 mm, mis on mõeldud metallkarkassi postide vahele sammuga 600 mm. Villa paksus tuleb valida vastavalt metallkarkassi (puitprussi) paksusele ning isolatsioon peab asetsema kõikjal karkassiga samal tasapinnal. Konkreetse ehitise nõuetele vastamiseks tuleb paigaldamisel jälgida projekteerija juhiseid. 

Paksus 95mm 
Plaadi mõõdud 610x1310mm 
Pakis 7,99 m2 
Soojusjuhtivus: 0,040 W/mK, Lambda Deklareeritud väärtus
CE märgistuse kood: MW-EN13162-T1- MU1
Kõrgeim kasutustemperatuur: 200°C (sõltuvalt kasutusvariandist)
Niiskuskäitumine: Toode ei ole hügroskoopne (toode ei seo endaga õhuniiskust).
Veeauru difusiooni takistustegur: ISOVER-villade niiskustakistuse faktor μ = 1
Tuleohutuse klass: A1 (EN 13501-1)

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...