Vaheseinaplaat bauroc ELEMENT 100mm

Hinda ja kommenteeri
Vaheseinaplaat bauroc ELEMENT 100mm Loe edasi
Laos
5,50 € / tk

Vaheseinaplaadid bauroc ELEMENT on valmistatud poorbetoonist kuivtihedusega 475 kg/m³ ja survetugevusega fb=3,0 N/mm². Plaate toodetakse nelja erineva laiusega (150 mm; 100 mm; 75 mm, 50 mm).

Bauroc ELEMENT 100mm mõõdud:
Pikkus 600 mm
Laius 100 mm
Kõrgus 400 mm
Alusel 60 tk

NB! Palume arvestada, et arve summale võib peale tellimuse esitamist lisanduda aluse maksumus!

Kasutusvaldkond
bauroc vaheseinaplaadid on ette nähtud hoonesiseste mittekandvate vaheseinte ehitamiseks nii kuivades kui ka niisketes ruumides. Kui on täidetud vastavad konstruktiivsed nõuded, võib vaheseinaplaate kasutada ka kandvate konstruktsioonide ehitamisel. Mitmekihilised bauroc ELEMENT vaheseinad rahuldavad ka korterite vahelistele seintele esitatavaid heliisolatsiooni nõudeid. Tänu heale tulepüsivusele sobivad väga hästi igasuguste šahtide (lifti-, toru-, kaabli- jne.) kinniehitamiseks. Valmis seinad on lihtsad viimistleda – kohe plaatimis- ja pahteldusvalmis.

Samuti sobivad õhemad, 50 ja 75 mm laiustega ELEMENT plaadid vanade seinte sirgeksladumiseks, kamina- ja saunakeriseümbriste ehitamiseks, aga ka garderoobide ja riiulite ehitamiseks.

Konkurentsieelised
Võrreldes teiste mittekandvate vaheseinte ladumiseks kasutatavate plokkidega on bauroc ELEMENT plaadid kergemad (väiksem koormus vundamendile ja vahelagedele) ja suuremate mõõtmetega, mis tagab seina kiirema ladumise. bauroc ELEMENT kulu on vaid 4,17 tk/m² võrreldes Fibo kuluga 10 tk/m² ja Columbia Kivi õõnesplokkide kuluga 12,5 tk/m².

Samuti nagu CLASSIC plokkidelgi, on bauroc ELEMENT eeliseks soodne seina ruutmeetri hind.

Tootekalkulaator
Soovitame vajaliku koguse väljaarvutamiseks kasutada Bauroci tootekoguste kalkulaatorit.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...