Plokk bauroc CLASSIC 150mm

Hinda ja kommenteeri
Plokk bauroc CLASSIC 150mm Loe edasi
Laos
3,50 € / tk

CLASSIC kergplokk
bauroc CLASSIC kergplokid on valmistatud poorbetoonist kuivtihedusega 425 kg/m³ ja survetugevusega fb=3,0 N/mm² (3 MPa). CLASSIC plokke toodetakse 5 erineva laiusega (300 mm; 250 mm; 200 mm; 150 mm; 100 mm).

CLASSIC 150mm kergploki mõõdud:
Pikkus 600 mm
Laius 150 mm
Kõrgus 200 mm
Alusel 80 tk
NB! Palume arvestada, et arve summale võib peale tellimuse esitamist lisanduda aluse maksumus!

Kasutusvaldkond
bauroc CLASSIC kergplokid on klassikalised universaalsed ehitusplokid. Kasutatakse hoone kandvate ja mittekandvate, sise- ja välisseinte ehitamiseks. Välisseintes kasutatakse CLASSIC kergplokke koos täiendava lisasoojustusega. Soovi korral on võimalik lisada täiendav vooderdus (kivi-; laud- ja muu plaatvooder).

Konkurentsieelised
Võrreldes teiste ehitusplokkidega (näiteks Fibo, Columbia) on bauroc CLASSIC kergplokid alati kergemad (väiksem koormus vundamendile ja vahelagedele), soojapidavamad (väiksemad küttearved) ning soodsa hinnaga. CLASSIC kergplokkidest müüritis tagab piisava heliisolatsioonivõime ja väga hea kaitse tulekahju korral. Plokid on kerged ja lihtsalt paigaldatavad, mistõttu müüritise ladumine toimub kiirelt.

CLASSIC kergplokkide mahukaal on vaid 425 kg/m³, võrrelduna Fibo3 kaaluga 700 kg/m³ ja Columbia Kivi rohkem kui 1000 kg/m³ kaaluga. Materjali soojapidavust iseloomustava soojaerijuhtivuse λdry vahed on veelgi suuremad – CLASSIC 0,10 W/mK, Fibo3-l 0,20 W/mK, Columbia Kivi õõnesplokkidel 1,19 W/mK. Seetõttu on CLASSIC kergplokkidest seinad samade seinapaksuste korral alati soojapidavamad. Vaata lähemalt lisasoojustusega väisseinte ülevaadet.

Plokkide hindade võrdlemisel soovitame lähtuda viimistletud seina ruutmeetri maksumusest, sest erinevate plokkide kulu ( tk/m² kohta) on erinev ning samuti on erinevad müüriladumise ja viimistlemise maksumused. Tänu suurematele mõõtmetele on bauroc CLASSIC plokkidest seina ladumine kiirem, CLASSIC plokkide kulu on 8,3 tk/m² võrreldes Fibo kuluga 10 tk/m² ja Columbia Kivi õõnesplokkide kuluga 12,5 tk/m². Tänu plokkide siledale pinnale ja täpsetele mõõtmetele ei vaja CLASSICust laotud siseseinad krohviga tasandamist, piisab pahteldamisest. Vaata lähemalt viimistletud välisseinte hinnavõrdlust.

Tootekalkulaator
Soovitame vajaliku koguse väljaarvutamiseks kasutada Bauroci tootekoguste kalkulaatorit.

  1. Aiamajake - suvenautleja lemmik koht

    Aiamajake - suvenautleja lemmik koht

    Aasta kõige mõnusam aeg on käes! Ilusad ilmad soodustavad vaba aja veetmist terrassil pikutades või grillides. Selleks, et vihmasabina saatel ei peaks asju jooksuga hakkama kokku korjama võib ehitada aeda mõnusa girllimaja, aiatarvikutele praktilise panipaiga või pere pisematele vahva mängumaja.Terrassiala või varjualune on mõnusa suveõhtu nautimiseks ideaalne lahendus. Väliköök annab võimaluse valmistada kogu õhtusöök värskes õhus. Enam ei pea keegi salatit üksinda toas ette valmistama, vaid saab seda teha koos ülejäänud seltskonnaga grilli vahetus läheduses.

    Loe edasi
    11.06.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...