Sauna elektrikeris Harvia The Wall SW60

Hinda ja kommenteeri

Harvia seinakeris ühendab Skandinaavia minimalistliku disaini ja Soome viimistletud ja kasutajasõbraliku paigalduse ning kasutamise.

Loe edasi
Laos
430,00 € / tk

Vaatamata oma heale võimsusele kuni 9 kW, võtab The Wall saunas väga vähe ruumi. See elektrikeris loodi funktsionaalsusele keskendudes. Valgustatud lülitid, vastupidav konstruktsioon ja lihtne paigaldamine teevad The Wall-ist suurepärase toote.

Ülaosa valgustus, aja ja temperatuuri lülitid muudavad kütteseadme töötamise väga lihtsaks. Eredaid lüliteid on lihtne kasutada isegi vähese valguse korral. Kuna termostaati kasutatakse harvemini, on see paigutatud seadme allosasse.

The Wall-i konstruktsioonid ja materjalid on tugevad ja vastupidavad. Selle kütteelementidel on oma tugistruktuur, mis kaitseb neid, vältides nende paindumist ja seega pikendades selle eluea pikkust. Soojust ja niiskust ohustavad komponendid asuvad kerise põhjas. Elementide konstruktsioon on konstrueeritud vastu pidama pikaajalise ja tõhusa kütmisega.

Unikaalne Harvia paigaldusraam määrab kütteseadme ja põranda minimaalse ohutu kauguse. Kütteseadme paigaldamine on kiire ja lihtne.

Värv: teras
Võimsus: 6 kW
Kaal: 11,5 kg
Mõõdud, laius: 43 cm
Mõõdud, kõrgus: 61,1 cm
Mõõdud, sügavus: 26 cm
Leilisuum, min. 5 m3
Leiliruum, maks. 8 m3
Leiliruumi kõrgus, min. 130 cm
Kivid, maks. 20 kg
Toitepinge, 3-faasiline 400 V 3N
- Toitekaabel 5 x 1,5 mm2
- Kaitse 3 x 10 A
Ohutuskaugus A 30 mm
Ohutuskaugus B 40 mm
Ohutuskaugus C 40 mm
Ohutuskaugus D 80 mm
Ohutuskaugus E 1200 mm

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Leidsime teisi tooteid, mis sulle võiks meeldida
Sulle võib veel huvi pakkuda...