Tootekood
4002381708526

Puidulasuur Capadur Universallasur 5L farblos

Hinda ja kommenteeri
Niiskuse- ja UV- kaitsega toonitav puidulasuur mõõtuhoidvate ja mittemõõtuhoidvate puitdetailide viimistlemiseks välitingimustes. Vett-tõrjuv tänu hüdropärli efektile. Loe edasi
"Tavalisest parem hind" märgisega toodetele ei laiene üldsoodustused (sh sisseloginud kliendi püsisoodustus)
Laost otsas
41,20 € / tk 103,00 € / tk
Säästad 61,80 € (-60%)
8,24 € = L
TOONIMINE VAJALIK ! Sobiv värvitoon kirjutada ostukorvis märkuste lahtrisse.

Niiskuse- ja UV- kaitsega toonitav puidulasuur mõõtuhoidvate ja mittemõõtuhoidvate puitdetailide viimistlemiseks välitingimustes. Vett-tõrjuv tänu hüdropärli efektile.

Kasutusala

Mõõtuhoidvate puitdetailide, nt akende ja uste; piiratud mõõduhoidvusega puitdetailide, nt vooderduste, aknaluukide, väravate, sõrestike jms; samuti mittemõõtuhoidvate puitdetailide, nagu laudiste, tarade, sindlite, rõdu piirete, saalungite, lehtlate jt, värvimiseks ning kaitseks niiskuse ja UV- kiirguse eest. Kasutada ainult välitöödel, kuna toode sisaldab kilet moodustavat konservanti, mis kaitseb kattekihi pealispinda seente ja vetikatega saastumise eest.

Tähelepanu: hallituse eest kaitsev kelme aeglustab hallituse teket ainult ajutiselt. Suure koormusega pindadel võib kahjustus varem tekkida. Kelme ei võitle pinna kahjustuse tegeliku põhjuse vastu. Mõju kestust ei saa ajaliselt määrata, kuna see sõltub iga objekti bioloogilisest koormusest.

Mitte kasutada puidukaitsena pindadel, mis on otseses kontaktis maapinnaga. Välisaknaid ja välisuksi võib Capadur UniversalLasuriga värvida mõlemalt poolt. Capadur UniversalLasur on dekoratiivne viimistlusvahend, mis samal ajal omab kaitset niiskuse ja UV- kiirguse vastu. Enne plaatidena müüdavate puitmaterjalide, nagu nt massiivpuidust plaatide, kihilise vineeri, puitlaast- ja puitkiudplaatide katmist järgida BFS-i infolehe nr. 18 lg. 2.2.3 juhiseid.

Omadused

  • Sobib mõõtuhoidvate, piiratud mõõduhoidvusega ja mittemõõtuhoidvate puitdetailide viimistlemiseks
  • Sisaldab lõhnaainevaba lahustit
  • Õhukesekihiline
  • Avatud pooridega
  • Kõrge difusioonivõimega
  • Kõrge UV-kaitse
  • Vett-tõrjuv
  • Kaitseb hallituse ja seentega saastumise eest
  • Ilmastikukindel
  • Tiksotroopne ja mittetilkuv
  • Kerge ja meeldiv töödelda
  • Kergesti käsitletav renoveerimisel

Sideaine

Lõhnaainevaba lahustit sisaldav alküüdvaik

Värvitoonid

Standardvärvitoonid: värvitu, mänd, hele tamm, pähkel, palisander, tiik, mahagon, eebenipuu, Renovierfarbton puidu renoveerimistehnikale. Kõik värvitoonid on omavahel ja erinevates vahekordades segatavad.

ColorExpress: Capadur UniversalLasur  on toonitav ka värvikollektsioonis 3D-Collection olevatesse  89 värvitooni ning samuti paljude teiste kollektsioonide toonides.

Läikeaste

Siidjasmatt. Läikeaste võib sõltuvalt puidu pealispinna omadustest varieeruda.

Säilitamine

Hoida jahedas. Anumat hoida tihedalt suletuna.

Tihedus

ca 0,9 g/cm3

Tähelepanu

Mõned värvitoonid on välispindadel kasutatavad vaid teatud tingimustel. Vastavat informatsiooni saab ColorExpressi toonimismasinatega varustatud kauplustest.

Värvitut ("farblos”) Capadur UniversalLasuri kasutada puitpindadel ainult ühtlustava ja imavust parandava kruntkihina. Toonimata puidulasuurvärv ei taga piisavat UV-kaitset.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...