Plokk bauroc ECOTERM+ 375

Hinda ja kommenteeri
ECOTERM kergplokk Loe edasi
Laost otsas
10,40 € / tk

ECOTERM kergplokk
bauroc ECOTERM+ plokid on valmistatud poorbetoonist kuivtihedusega 300 kg/m³ ja survetugevusega fb=1,8 N/mm². ECOTERM+ plokke toodetakse 3 erineva laiusega (500 mm, 375 mm ja 300 mm).

Plokk bauroc ECOTERM+ 375:
Pikkus 600 mm
Laius 375 mm
Kõrgus 200 mm
Alusel 32 tk
NB! Palume arvestada, et arve summale võib peale tellimuse esitamist lisanduda aluse maksumus!

Kasutusvaldkond

Peamiseks kasutusvaldkonnaks on energiatõhusad ühekilihilised ilma lisasoojustuseta välisseinad. bauroc ECOTERM+ plokid leiavad kasutamist nii individuaalmajade kui ka 2-3-korruseliste kortermajade, büroohoonete kui ka erinevate ühiskondlike hoonete välisseintes kandva ja soojapidava konstruktsioonielemendina. bauroc ECOTERM+ plokid sobivad hästi olemasolevatele hoonetele lisakorruste peale ehitamiseks, seda nii tänu kergele kaalule kui soojapidavusele. Samuti on ECOTERM+  plokke koos sobivas mõõdus sillustega kasutatud mitmekorruselistes karkasshoonetes avatäitena mittekandvate soojapidavate välisseinte ehitamiseks.

Massiivsed ja samas kerged seinaplokid laiusega 375 mm võimaldavad ehitada ühekihilise soojapidava välispiirde ilma täiendavaid soojusisolatsioonimaterjale kasutamata. Paksud massiivsed seinad kaitsevad talvel külma ja suvel lõõskava kuumuse eest. Tagavad piisava heliisolatsioonivõime ja väga hea kaitse tulekahju korral. Plokid on vaatamata suurtele mõõtmetele kerged ja lihtsalt paigaldatavad. Sobivad väga hästi iseehitajatele oma maja ehitamiseks. Ei vaja keerukaid tööriistu ja abivahendeid.

Konkurentsieelised

Tänu materjali väga heale soojapidavusele (λ=0,072 W/mK) on bauroc ECOTERM+ plokid turul unikaalsed ehitusplokid, millest laotud ühekihilised 375mm paksused plokkseinad ei vaja täiendavat soojustamist. Ilma lisasoojustuseta seinu on lihtne ja kiire ehitada, lihtne ehituskvaliteeti tagada ning samuti ehituskvaliteeti kontrollida. Tulemuseks on ajale vastupidav seinakonstruktsioon.

Seinte ehitamiseks on bauroc-i tootevalikus lisaks plokkidele ka ukse- ja aknaavade sildamiseks vajalikud sillused laiustega 500mm, 375mm ja 300mm. Sillused on pikkustega alates 1,6m kuni 6m. bauroc silluste kõrgused on täpselt ühe, kahe või kolme plokirea mõõduga (20cm, 40cm või 60cm), mis teeb ehitamise kiireks ja lihtsaks.

ECOTERM+ plokkide näol on tegemist turul kõige kergemate (300 kg/m³) saadaolevate ehitusplokkidega, mistõttu sobivad nad lisakorruste ehitamiseks ja vanade majade renoveerimiseks olukorras, kus kandekonstruktsioonide lisakoormus peab olema minimaalne.

Tootekalkulaator
Soovitame vajaliku koguse väljaarvutamiseks kasutada Bauroci tootekoguste kalkulaatorit.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...