Mutipeletusgaas Detia 500g

Hinda ja kommenteeri
Mutipeletusgaas Detia sisaldab kaltsiumkarbiidi, mille reageerimisel mullaniiskusega eraldub gaas, mis on tõrjutavatele loomadele väljakannatamatu lõhnaga ning jaotub kiiresti ja ühtlaselt kogu... Loe edasi
Laos
7,47 € / tk 10,10 € / tk
Säästad 2,63 € (-26%)

 Mutid põgenevad käikudest kiiresti. Aine laguneb pinnases happeliseks väetiseks, mis on mullale, taimedele ja keskkonnale ohutu. Kasutamine: Näriliste maa-alused käigud otsitakse kepi abil üles ja avatakse ettevaatlikult mitmes kohas. Juhul kui käigud on 1-2 tunni möödumisel uuesti taastatud või osaliselt pinnasega kinni kaevatud, siis järelikult nendes tegutsevad närilised. Leethiirte vastu doseeritakse 5 g uru kohta ja muttide tõrjeks 20 g uru kohta. Iga 3m2 kohta töödelda vähemalt 1 urg. Uru ava tuleb seejärel sulgeda selleks sobiva esemega, nt rohutuusti, puulehe, paberi, abil ning katta mullaga. Vihmaga kasutamine on keelatud, kuna karbiid reageerib veega ja tekib plahvatav gaas. Näriliste tagasipöördumisel tuleb töötlust uuesti korrata. Koostis: Toode sisaldab kaltsiumkarbiidi 800g/kg.


Hoiatus!

Toodet hoida lastele kättesaamatus kohas Hoida pakend tihedalt suletuna ja kuivas. Hoida eemal toiduainest, joogist ja loomasöödast. Käitlemise ajal söömine, joomine ja suitsetamine rangelt keelatud. Tühje pakendeid võib käidelda kui tavalist olmeprügi. Tootejäägid tuleb anda üle ohtlike jäätmete käitlejale. Toode on tuleohtlik, reageerides veega tekib tuleohtlik gaas. Lisaks on tootel ärritav toime.

Säilivusaeg: vaata pakendilt.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Kokkusobivad kategooriad
Sulle võib veel huvi pakkuda...