Tootekood
5907591931209

Kruntvärv Caparol Putzgrund 610 25kg valge

Hinda ja kommenteeri
Veega lahjendatav, nakkuvust parandav, täitev spetsiaalne kruntvärv kandvatele mineraalsetele aluspindadele välis- ja sisetöödeks Loe edasi
Laos
98,00 € / tk
3,92 € = kg

Veega lahjendatav, nakkuvust parandav, täitev spetsiaalne kruntvärv kandvatele mineraalsetele aluspindadele välis- ja sisetöödeks. Lisaifo Caparoli kodulehelt. 

Kasutusala

Hästi katva, lihtsalt tehtava kruntviimistluse tegemiseks kandvatel mineraalsetel välis- ja sisepindadel. Kunstvaikkrohvi, silikoonvaikkrohvi, dispersioon-silikaatkrohvi, mineraal­krohvi või kirjukivikrohvi all kasutatav krunt spetsiaalselt nakkuvust parandava eelviimistluse tegemiseks, mis oluliselt hõlbustab nende materjalide pealekandmist ja struktureerimist ning võimaldab suuri pindu kiiremini katta. Sobib just Capatect soojusisolatsiooni liitsüsteemile A + B või Capatect-VHF-süsteemile A + B vastavalt tabelile.

Lisaks sellele vähendatakse välistöödel aluskrohvi veeimavust, sest struktuurkrohvi defektsete kohtade kaudu sissetungiv vesi hoitakse aluskrohvist eemal.

Toodet Putzgrund 610 võib kasutada ka struktuuriandva kruntviimistlusena, toodetega Arte-Lasur ja Deco-Lasur teostatavate lasuurtehnikate puhul ja kruntviimistlusena toodete Capadecor-Putz ja Capadecor Calcino-Dekor korral.

Omadused

Ilmastikukindel, vetthülgav, hea kattevõime ja nakkuvusega, veega lahjendatav, keskkonnasõbralik ja vähese lõhnaga, toonitav ColorExpressi toonimismasinates.

Põlemine: „mittepõlev” või „raskesti süttiv”, olenevalt  konkreetse Capatect-soojusisolatsiooni liitsüsteemi või Capatect-VHF-süsteemi ülesehitusest.

Sideaine

Sünteetilise aine dispersioon vastavalt normile DIN 55945

Pakend

Valge, 25kg

Säilitamine

Hoida jahedas, kuid mitte miinuskraadide juures.

Tihedus

ca 1,6 g/cm³

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...