Krunt Kiilto Fix Primer 5L

Hinda ja kommenteeri
Valmissegatud spetsiaalne krunt, mis sobib eriti hästi nii siseruumides kui ka väljas asuvatele mitteimavatele seina- ja põrandapindadele. Loe edasi
Laos
48,50 € / tk
9,70 € = L
Kvartsliivaga nakkedispersioon.
Valmissegatud spetsiaalne krunt, mis sobib eriti hästi nii siseruumides kui ka väljas asuvatele mitteimavatele seina- ja põrandapindadele.

  • veepõhine
  • kiiresti kuivav
  • kasutamiseks siseruumides ja väljas
  • kvartsliivaga.


Rakendus

Veepõhine liiva sisaldav krunt. Parandab nakkumist enne tasandus- või plaatimistöid. Sobib kasutamiseks tihedate seina- ja põrandapindade puhul nii siseruumides kui ka väljas.

Sobib kasutamiseks järgmiste materjalidega:

- mitteimavad materjalid, nt värvitud pinnad või PVC-pinnad ning värvitud või PVC-kattega plekk (nt monteeritavad plekist tualetid). Enne kruntimist eemaldage plaaditavalt pinnalt mis tahes vaha, rasv ja mustus, kasutades selleks aluselist puhastusvahendit ja loputades korralikult. Kui pind on kuivanud, lihvige seda vajadusel ja eemaldage lihvimistolm.

- tihedad, kindlad ja tolmuvabad betooni- või tsemendipõhised tasandusmaterjalid (mis hoiavad ära kapilaarniiskuse imendumise materjali). Eemaldage tsemendipiima kiht, tolm, lahtine mustus ja rasv. Vajadusel lihvige pinda.

- kipsplaat, vineer ja laastplaat.


Tootel on hea niiskuskindlus. Krunt nakkub hästi vertikaalsete pindadega ja ei tekita eriti pritsmeid tänu oma viskoossele konsistentsile. Tagab hea nakke aluspinna ja silumis-/tasandussegu vahel. Tsemendi leeliselisus ei mõjuta nakkedispersiooni toimet. Ei sobi kasutamiseks tasandussegu lisandina.




Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...