Tootekood
4002381841605

Kruntvärv CapaGrund Universal 10L

Hinda ja kommenteeri
SolSilan-tehnoloogial põhinev kruntvärv dispersioon-, silikoonvaik-, dispersioon-silikaat- ja polümerisaatvaikvärvidele. Vähendab mineraalsetel uutel krohvidel leeliseliste kobrutiste tekkimise... Loe edasi
Laos
85,10 € / tk 115,00 € / tk
Säästad 29,90 € (-26%)
8,51 € = L

SolSilan-tehnoloogial põhinev kruntvärv dispersioon-, silikoonvaik-, dispersioon-silikaat- ja polümerisaatvaikvärvidele. Vähendab mineraalsetel uutel krohvidel leeliseliste kobrutiste tekkimise ohtu.

Kasutusala

Valge pigmendiga, väga hea veeauru läbilaskevõimega spetsiaalne kruntvärv dispersioon-, silikoonvaik- ja dispersioon-silikaatvärvidele mineraalsete sise- ja välispindade, samuti vanade polümeerkrohvide ja soojusisolatsiooni liitsüsteemide kruntimisel. Krundina kasutatav ka lahustit sisaldavate polümerisaatvaikvärvide korral.

SolSilan-tehnoloogial põhinev CapaGrund Universal on eriti vett tõrjuv ning vähendab värvilise katteviimistluse korral leeliselistel pealiskrohvidel ehitussegugruppidest P Ic, P II ja P III ja betoonil lubjakobrutiste tekkimist.
CapaGrund Universal on väga hea nakkuvusega ning hõlbustab oluliselt struktuurkrohvi pinnale kandmist ja pealispinna struktureerimist.

Omadused

  • Kasutamisvalmis
  • Veega vedeldatav, keskkonnasõbralik, vähese lõhnaga
  • Nakkuvust parandav
  • Ränistumisvõimeline aluspind dispersioon-silikaatvärvidega katmiseks
  • Väga hea difusioonivõimega, sd H2O 0,06 m EVS EN 1062 järgi
  • Madala veeläbilaskvusega, w-väärtrus 0,05 [kg/(m2 x h0,5)] EVS EN 1062 järgi. Toonimisega võivad kaasneda kõrvalekalded toote tehnilistes omadustes.

Sideaine

Silikooniga modifitseeritud kunstdispersioon

Värvitoonid

Valge.
CapaGrund Universal on toonitav maksimaalselt 25% CaparolColor täistoonvärvide ja toonimisvärvidega (varem Alpinacolor) või Amphibolini täistoonvärvide ja toonimisvärvidega.
CapaGrund Universal on ColorExpress masintoonimise süsteemis toonitav kõigi levinud värvikaartide järgi heledates toonides kuni heledusastmeni umbes 70.
Intensiivsemad värvitoonid toodetakse ligilähedaselt valgest tootest ning need sobivad kruntkihiks briljantsetes, intensiivsetes värvitoonides kattekihtidele. Kõik võimalikud värvitooniretseptid on saadaval ColorExpress süsteemis.

Säilitamine

Hoida jahedas, kuid mitte miinuskraadide juures.

Tihedus

ca 1,4 g/cm3

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...