Labidas Fiskars Xact L kumer

Hinda ja kommenteeri
Fiskars Xact kaevamis- ja istutuslabidas L Loe edasi
"Tavalisest parem hind" märgisega toodetele ei laiene üldsoodustused (sh sisseloginud kliendi püsisoodustus)
Laost otsas
20,76 € / tk 69,20 € / tk
Säästad 48,44 € (-70%)

See hästi disainitud kaevamistööriist pakub ekstra tugevust ja teravat laba normaalse mulla töötlemiseks. Lisaks L- suurusele on saadaval ka keskmise suurusega tarvikud. Ergonoomilist labidat on võrratult lihtne juhtida tänu kerge SoftGrip kattele ja lükka-tõmba käepidemele.

Labidas on saadaval nii suure kui keskmise suurusega, vältimaks selja väsimist. Toode on ekstra tugev, terav ka kumer serv on ideaalne kaevamiseks ja istutamiseks normaalsel pinnasel. Juhtimine ja mugavus on tagatud tänu kergele disainile, SoftGrip kattele ja lükka-tõmba käepidemele.

> Pikkus 1200mm
> Kaal 1950g
> Parim tööriist normaalsele mullaga pinnakihile (rohupinnas, pehme muld).
> Teravdatud laba sobib istutusaukude kaevamiseks ja väiksemate mullakoguste eemaldamiseks.
> Kasutajale, kelle pikkus on vahemikus 175- 195 cm.

  1. Aiakäru - multifunktsionaalne abiline

    Aiakäru - multifunktsionaalne abiline

    Iga kord kui alustad uue tööriista otsingut aia või ehitustööde jaoks pead arvesse võtma mitmed asjaolusid. Võid küll arvata, et aiakäru ostmine pole midagi keerulist, kuid läbimõeldud ost on kindlasti kasulikum investeering kui uisapäisa koju toodud tarvik, mis ülekoormusel peatselt puruneb. Kui oled aiakäru otsingul ehitusmaterjali vedamiseks või hoopis multšikottide liigutamise jaoks lillepeenarde vahel, siis just siit leiad juhtnööre õige valiku tegemiseks. Märgime ära võtmetähtsusega komponendid, mis muudavad aiakäru kiirelt asendamatuks sõbraks aias ja ehitusplatsil.

    Loe edasi
    31.03.2020
  2. Maasikapeenra uuendamine

    Maasikapeenra uuendamine

    Kui soovid ,et maasikasaak oleks igal suvel külluslik pead peenart uuendama iga nelja aasta järel. Uuenduskuuri läbiviimiseks sobib hästi varakevad või hilissuvi, sest kuumus on selleks ajaks taandnud või pole veel jõudnud alata ning mullas on piisavalt niiskust. Suve lõpus istutatud taimed jõuvavad enne sügisesi püsivaid öökülmi juurduda ja kosuda, et talv vapralt üle elada.

    Loe edasi
    21.09.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...