Tootekood
4008398114206

Muld rohelistele taimedele, palmidele, sõnajalgadele muld Compo 5L

Hinda ja kommenteeri
Kasutusvalmis substraat, mis sobib nii toa- kui ka terrassitaimede ümberistutamiseks. Loe edasi
Laos
4,70 € / tk
0,94 € = L

Sisaldab toitaineid kuni 8 nädalaks. Optimaalsed kasvutingimused taime tervislikuks ja jõuliseks kasvuks. Perliit on kerge ja õhulise struktuuriga looduslik vulkaaniline kivim, mis optimeerib vee ja õhutingimusi, tagades taimejuurestiku parema arenemise. Spetsiaalne juurutuspulber kaitseb taime seenhaiguste eest, aktiveerib ja kiirendab juurte kasvamist, parandab mulla struktuuri. Parandab mulla struktuuri ja väetustaset. Sisaldab kvaliteetset haigusvaba kõrgsoo turvast, juurekasvu aktivaatorit Agrosil® ja looduslikku perliiti. Muld on nõrgalt happeline ja hea veeimamisvõimega. Sobib palmide ja teiste lehtdekoratiivsetetaimede kasvatamiseks. Soovitame muld eelnevalt läbi segada, et see oleks õhulisem. Kasutada veeavaga potti ja täita põhi näiteks kergkruusaga. Seejärel täita istutuspott COMPO SANA® Roheliste taimede ja palmimullaga ning teha taimele istutusauk. Eemaldada taime juurestikust surnud juured ja asetada taim istutusauku. Siis täita pott mullaga, kuid jätta 1cm vaba ruumi ülemisest servast. Seejärel suruda kergelt taim mulla sisse. Kasta rikkalikult. Kasutamiseks kõikide roheliste taimede, palmide ja sõnajalgade esmaseks istutamiseks ja ümberistutamiseks. Peale 6-8 nädalat on vajalik lisaväetamine. Kasvusubstraat kõikidele rohelistele taimedele, palmidele ja sõnajalgadele.


Koostisosad: Turvas (lagunemisaste H2-H7), perliit, lubi, NPK-väetis, räni-fosfaat. Soolsus (KCl): < 3,0 g/l, pH- tase (CaCl2): 5,0 – 6,5 Saadaval olevad toitained: 200 – 450 mg/l N- lahutuv lämmastik (CaCl2), 200 – 500 mg/l P205 – lahustuv fosfor (CAL), 300 – 550 mg/l K20 – lahustuv kaalium (CAL).


Hoida suletuna originaalpakendis, kuivas, jahedas, otsese päikese eest varjatult. Avatud pakend hoida tihedalt suletuna. Toitainete hulk võib pikaaegsel hoiustamisel pakendis veidi väheneda. Enne pakendi ära viskamist see täielikult tühjendada.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Leidsime teisi tooteid, mis sulle võiks meeldida
Sulle võib veel huvi pakkuda...