Plaatimissegu Kestonit Ultra Fix 20kg

Hinda ja kommenteeri

Elastne tsemendibaasil plaatimissegu keraamiliste plaatide, looduskivi ja kergbetooni kinnitamiseks Kiilto hüdroisolatsioonimastiksile, vinüülkatetele, vanadele kahhel- ning... Loe edasi

Laos
17,30 € / tk
0,86 € = kg

Elastne tsemendibaasil plaatimissegu keraamiliste plaatide, looduskivi ja kergbetooni kinnitamiseks Kiilto hüdroisolatsioonimastiksile, vinüülkatetele, vanadele kahhel- ning klinkerplaatidele või kõikidele levinumatele ehitusplaatidele. Kasutamiseks sise- ja välistingimustes. Sobib küttega põrandatele.

Erifunktsioonid
    • keraamiliste ja klinkerplaatide, dekoratiiv- ja looduskivi kinnitamiseks
    • poorsetele ja mitteimavatele aluspindadele
    • C2TE
    • vuukimine: seinad 12 tundi, põrandad 24 tundi
    • sobib kasutamiseks välistingimustes
    •  mittevalguv
Kasutusala

Mittevalguv segu keraamilste ja klinkerplaatide ja looduskivi paigaldamiseks vinüül, värvitud ja plaaditud pindadele ja muudele levinumatele aluspindadele, samuti Kiilto hüdroisolatsioonimastiksite või Kiilto niiskustõkkega töödeldud pindadele, sh ka nt kipsplaadile. Sobib ka välistingimustesse. Ei sobi pidevalt vee all oleva pindade plaatimiseks (näiteks basseinid). Sobib ka küttega põrandatele.
Plaaditavad pinnad peavad olema puhtad ja tolmuvabad. Eemaldage niiskuskartlikud viimistlus- ja tasandussegud. Kuivad ja imavad pinnad tuleb kruntida lahjendatud Kiilto Start Primer nakkedispersiooniga või niisutada veega. MItteimav aluspind, näiteks ehitusplaat, tuleb kruntida lahjendamata Kiilto Start Primer nakkedispersiooniga. Vinüül-, värvitud- ja plaaditud aluspindade plaatimise puhul veenduge, et pind oleks plaatimise jaoks piisavalt stabiilne ja tugev ning et plaaditav pind oleks korralikult kinni aluspinna küljes. Peske plaaditavalt aluspinnalt leeliselise puhastusvahendiga maha vaha, rasv ja mustus ning loputage korralikult. Kui pind on kuivanud, lihvige seda vajaduse korral ja eemaldage lihvimistolm. Lülitage põrandaküte välja u 24 tundi enne plaatimist.

Kulu u 3 kg/m², kasutades normaalse hammastusega segukammi (hamba mõõtmed 6mm × 6mm × 6mm) u 2 kg/m², kasutades mosaiik-segukammi (hamba mõõtmed 4 mm × 4 mm × 4 mm).

Ladustamine - Avamata pakendis max 1 aasta kuivades tingimustes.

Tuletundlikkusklass E

Segamissuhe: 6 l vett / 20 kg kott ( seinad), 6,5 l vett / 20 kg kott (põrandad)

Töötlemisaeg u 3 tundi pärast vee lisamist.

Nakketugevus > 1,0 MPa (EN 12004-2:2017)

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...