Tootekood
4742604000470

Maasika- ja marjaväetis Baltic Agro 2 kg

Hinda ja kommenteeri
Maasika- ja marjaväetis sobib maasika, vaarika, sõstarde, astelpaju, aroonia, karusmarja jt marjakultuuride väetamiseks. Väetada 2 korda hooajal. 2 kg= 50 m2. Loe edasi
Laos
7,10 € / tk
3,55 € = kg

Baltic Agro maasika- ja marjaväetis sobib maasika, vaarika, sõstarde, astelpaju, aroonia, karusmarja jt marjakultuuride väetamiseks. Tugevdab taime, suurendab saaki ja pikendab viljakandmisperioodi. Valminud marjad on maitsvad ja tervislikud.


Soovitame kulunormi 40-90 g/m². 20–25 g = umbes pool peotäit, 40 g = umbes peotäis.


Kasutamine:

väetada 2 korda hooaja jooksul: esimene väetamine kevadel (aprilli lõpp-mai algus), teine väetamine kohe pärast saagi koristamist. Väetis laotada ümber taime, segada mulda ja seejärel taimi kasta. Astelpaju väetada üks kord kevadel. Alates augusti keskpaigast väetada marjakultuure sügisväetisega. Maasikataimede istutamisel põhiväetiseks 50 g/m²-le, segada enne istutamist või istutamise ajal mulda. Kasvuaegne väetamine 8-10 g (1 tl) taime kohta. Sõstrad, astelpaju, karusmari, aroonia – 40-90 g/m²-le.

Säilitada kuivas ja jahedas, lastele ja koduloomadele kättesaamatus kohas. 


  1. Maasikapeenra uuendamine

    Maasikapeenra uuendamine

    Kui soovid ,et maasikasaak oleks igal suvel külluslik pead peenart uuendama iga nelja aasta järel. Uuenduskuuri läbiviimiseks sobib hästi varakevad või hilissuvi, sest kuumus on selleks ajaks taandnud või pole veel jõudnud alata ning mullas on piisavalt niiskust. Suve lõpus istutatud taimed jõuvavad enne sügisesi püsivaid öökülmi juurduda ja kosuda, et talv vapralt üle elada.

    Loe edasi
    21.09.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...