Aiamaa must muld Biolan 60L

TOP toode
Hinda ja kommenteeri
Biolani Aiamaa Must Muld on väetatud mullasegu harrastusaednikele. See sobib kasutamiseks suurtes lillepeenardes ning aluspinnamullana lillepeenardes, kasvuhoonetes ja aiamaal, kas eraldi või... Loe edasi
"Tavalisest parem hind" märgisega toodetele ei laiene üldsoodustused (sh sisseloginud kliendi püsisoodustus)
Laos
2,99 € / tk 5,20 € / tk
Säästad 2,21 € (-43%)
0,05 € = L
Hoiustatakse välitingimustes!

Biolani Aiamaa Must Muld on väetatud mullasegu harrastusaednikele. See sobib kasutamiseks suurtes lillepeenardes ning aluspinnamullana lillepeenardes, kasvuhoonetes ja aiamaal, kas eraldi või segatuna tavalise pinnasega. Biolani Aiamaa Must Muld ei sisalda umbrohuseemneid ega raskemetalle.


KASUTUSJUHEND

Kasvuhooned ja lillekasvatus: Aiamaa Must Muld muudab pinnase rikkalikuks. Seda võib koheselt kasutada taimede aluspinnasena. Samuti võib segada Aiamaa Must Mulda aluspinnasega. Niiviisi parandatud pinnas peab olema lillede puhul vähemalt 20 cm ja kasvuhoones 25–30 cm paksune. Pinnaseparandamine: Aiamaa Must Mulda võib kasutada kõikjal aias. Pinnaseparandamine on eriti oluline, kui soovite hakata kasvatama mitmeaastaseid taimi. Sobilik kasutuskogus on 200–500 l/100 m² samaaegselt kevadiste või sügiseste aiatöödega.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...