Tootekood
6411501350640

Murureha Fiskars Solid universaalne

Hinda ja kommenteeri
Fiskars murureha Loe edasi
Laos
16,60 € / tk

Fiskars Solid universaalne aiareha on ideaalne pika lahtise muru või okste riisumiseks. See sobib samuti peenarde valmistamiseks ning pinnase tasandamiseks.

Mullatööd nõuavad ka head mullareha, kuid veel parem lahendus on see, et sama reha on samal ajal sobiv ka muru riisumiseks. Fiskars Solid universaalne aiareha on parim valik neile, kes hindavad oma tööriistade mitmeotstarbelisust. Seega, kui vajad reha, millega teha nii mullatöid kui riisuda lehti, siis see on just sulle mõeldud tööriist. Selle kindel ehitus ja vastupidavad harud võimaldavad lihtsat riisumist ning alternatiivi teistele Solid seeria leherehadele. Muru riisumisel ning ideaalsete peenarde tegemisel on sellele tööriistale raske vastast leida.

Pikkus 410 mm
Laius 152 mm
Kaal 250 g

NB! Vars ei kuulu komplekti!

  1. Mai toimetused

    Mai toimetused

    Mai on aedniku jaoks üks põnevamaid kuid. Nimekiri on nii pikk, et silme ees läheb kirjuks. Ülesanded tuleb kiiremini juurde, kui neid maha jõuad kriipsutada. Sellegipoolest toob lehekuu küllaga ootusärvust. Igakord, kui sead sammud aeda on mõni uus värske õis pead tõstmas. Õhus sumisevad esimesed putukad ja linnud annavad oma kohalolekust märku. Pikemad õhtu ja soojemad ilmad soodustavad õues seiklemist.  Kummikud jalga, kindad kätte ning näpud mulda. 

    Loe edasi
    12.07.2019
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Leidsime teisi tooteid, mis sulle võiks meeldida
Sulle võib veel huvi pakkuda...