Katuseplaat Onduline Classic 2,0 x 0,94 m pruun

Hinda ja kommenteeri
Onduline® Classic bituumenplaat on kerge laineline plaat. Seda on lihtne paigaldada, see on veekindel ning ökoloogiline. Loe edasi
Laos
22,50 € / tk

Firma Onduline® tooted on tuntud kogu maal ja saanud endale palju toetajaid. Neid kasutatakse  edukalt erinevalt tüüpi objektidel. Tooteid kasutatakse tihti nii ühe- kui mitmepereelamute, suvilate, avalike hoonete, nt koolide, haiglate, kirikute või spordihallide katuste tegemisel. Onduline® toodete paigaldamise lihtsus, nende esteetiline välimus ja kahjuliku mõju puudumine keskkonnale on aastast aastasse suurendanud nende ostjate ringi.

Onduline® Classic bituumenplaat on kerge laineline plaat. Seda on lihtne paigaldada, see on veekindel ning ökoloogiline.

Tehnilised andmed

Pikkus: 200 cm
Laius: 95 cm
Laine kõrgus: 38 mm
Plaadi kaal: 6,8 kg
1 m² kaal: 3,6 kg/ m²
Plaatide hulk ühel alusel: 150tk
Süsinikdioksiidi emissioon: 4 kg eq CO2/m²
Värvivalik: punane, pruun, roheline, must

Paigaldusjuhend

1. Plaatide paigaldust tuleb alustada räästast, nii et plaat ulatuks üle räästa maksimaalselt 7 cm. Plaadid tuleb paigaldada tuule suunale vastassuunaliselt. Teise rea paigaldamist tuleb alustada piki lainet pooleks lõigatud plaadiga. See võimaldab vältida 4 plaadi kuhjumist ühte punkti.

2. Plaadid tuleb kinnitada naeltega iga laine tagant pikisuunaliste ülekatete korral ja vaheldumisi iga teise laineharja kohalt vaheroovlattidele. Nõutav on vähemalt 20 naela või kruvi kasutamine ühe plaadi kohta. Naelad või kruvid tuleb kinnitada ülemisele lainele.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...