Terrassilaud 28x120x3000mm pruun

Hinda ja kommenteeri
Laud on rihvel pinnaga (sooneline), mis vähendab libisemisohtu. Süvaimmutatud terrassilaud on vastupidav ilmastikuoludele. Loe edasi
Laos
7,10 € / tk
2,37 € = jm

Laud on rihvel pinnaga (sooneline), mis vähendab libisemisohtu.
Süvaimmutatud terrassilaud on vastupidav ilmastikuoludele.

  1. Ehita taimedele oma kodu

    Ehita taimedele oma kodu

    Kasvuhoone avab tee taimedeni, mille kasvatamist Eesti heitlik kliima ei soodusta. Lisaks maitsvatele köögiviljadele võid sinna sisse seada oluliselt nõudlikumad isendid nagu viinamarjad või arbuusid. Nagu kõik pikaajalised investeeringud nõuab seegi ost pikemat järelemõtlemist ja planeerimist. Kasvuhooneid on erinevate konstruktsioonide, suuruste ja lisadega. Püüa leida just selline, mis sobitub sinu aia iseloomuga, pakub piisavalt mugavust ning head elupaika taimedele.

    Loe edasi
    11.05.2020
  2. Terrassi ehitamine

    Terrassi ehitamine

    Koduaeda terrassi ehitamine tundub keerukas ülesanne. Tihti palutakse abi professionaalidelt, kes ehitavad terrassi kiirelt valmis.Kui tahad ise kätt külge panna, siis leidub väga palju materjale, mis aitavad Sul seda lihtsa vaevaga teha. Selleks on vaja vaid täiesti elementaarseid ehitusmaterjale, natuke teadmisi ning paar lihtsat nippi. Decora meeskond tuleb Sulle appi, et saaksid ehitada terrassi, kus hiljem hommikukohvi või õhtuseid grillipidusid nautida!

    Loe edasi
    05.06.2020
  3. Aiamajake - suvenautleja lemmik koht

    Aiamajake - suvenautleja lemmik koht

    Aasta kõige mõnusam aeg on käes! Ilusad ilmad soodustavad vaba aja veetmist terrassil pikutades või grillides. Selleks, et vihmasabina saatel ei peaks asju jooksuga hakkama kokku korjama võib ehitada aeda mõnusa girllimaja, aiatarvikutele praktilise panipaiga või pere pisematele vahva mängumaja.Terrassiala või varjualune on mõnusa suveõhtu nautimiseks ideaalne lahendus. Väliköök annab võimaluse valmistada kogu õhtusöök värskes õhus. Enam ei pea keegi salatit üksinda toas ette valmistama, vaid saab seda teha koos ülejäänud seltskonnaga grilli vahetus läheduses.

    Loe edasi
    11.06.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Kokkusobivad kategooriad
Sulle võib veel huvi pakkuda...