Aiamööbli õli Amello 3L

Hinda ja kommenteeri
Aiamööbli õli Amello 3L Loe edasi
Laos
40,50 € / tk
13,50 € = L

Aiamööbli õli

Aiamööbli õli sisaldab linaõli, hiina puuõli ja tärpentini. Aiamööbli õli imendub puidu sisse, kaitstes seda niiskuse ja mustuse eest ning moodustab tugeva ilmastikukindla kihi. Õli tihendab puitu ja toob esile kauni puusüü ja oksakohad. Aiamööbli õli on UV-filtrit sisaldav toode, mis kaitseb nii väärispuidust pindu (näit. tiik-, tamme-, pöögi- ja mahagonipuu) kui ka heledast puidu st pindu (mänd, kuusk) välistingimustes. Aiamööbli õli kulu hööveldatud puitpinnale on 5 -10 m2/l. Kuivamisaeg on õhukeselt pintseldatuna 1-3 ööpäeva alusmaterjalist ja ilmastikuoludest sõltuvalt.

Koostis: Kuumtöödeldud linaõli, tungõli, apelsini tärpenti

Kasutuskohad: Aiamööbel, uksed ja aknad

Kasutamisjuhend:

Ei lahjendata. Sega hoolikalt enne kasutamist ja kasutamise ajal. Viimistletav puitmaterjal peab kindlasti olema kuiv, max. puidu niiskus alla 15% ja õhu suhteline niiskus alla 80%. Puhasta vanad viimistletavad pinnad kõigepealt lakkidest, värvidest ja muudest eemaldatavatest ainetest. Puhasta järele jäänud pind lihvpaberiga ja eemalda lihvtolm. Doseeri materjali õhukeste kihtidena pintsli või lapiga ja lase imenduda. Anna õlil imenduda umbes 30 minutit ning pühi ära liigne õli, mis enam ei imendu. Puitpinnad lihvitakse vahepeal ja viimistletakse uuesti. Viimistluskihtide arv on 2-4 sõltudes puitpinna kvaliteedist ja kasutamise eesmärgist. Viimistle puidu otspinnad eriti hoolikalt. Uus viimistlus tehakse vajadusel aasta pärast. Aiamööbli õli ei sobi lakitud või värvitud pindadele. Kasutamine muuks otstarbeks ja vastupidiselt antud nõuannetele ei ole soovitav.

  1. Terrass sama mugavaks kui elutuba

    Terrass sama mugavaks kui elutuba

    Vahel on mõnus tubased tegevuse õue tuua. Kogune perega sööma või sõpradega muljetama, naudi päikesekiirte hellitusi raamatut lugedes või hommikukohvi nautides. Vali mugav ja stiilne aiamööbel ning naudi suviseid rõõme aias koos lähedastega.Kui soovid aeda muuta mitmeotsatarbeliseks ja hubaseks aja veetmise kohaks siis mööbel koos mõnusa nurgakesega annab palju võimalusi. Enne poodi tõttamist anname sulle mõned mõttelõngad lahti harutamiseks. Kui suur ala sul kasutada on? Kes seda kasutama hakkavad ja kuidas? Kas sa soovid, et saaksid seda ala kasutada ainult söömiseks või ka lõõgastumiseks? Nüüd on sul selgem ülevaade, millist mööblit vajad ja tänu sellele on eelarve koostamine juba palju hõlpsam.

    Loe edasi
    25.06.2019
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Leidsime teisi tooteid, mis sulle võiks meeldida
Sulle võib veel huvi pakkuda...