Tootekood
4743307101303

Silikoon Penosil EasyPro All Purpose valge 310ml

Hinda ja kommenteeri
Silikoon Penosil EasyPro All Purpose valge 310ml Loe edasi
Laos
11,50 € / tk
37,10 € = L

PENOSIL EasyPRO All Purpose on mitmeotstarbeline suure elastsusega silikoon kõikide pindade hermetiseerimiseks nii siseruumides kui väljas. Toote kiire polümerisatsioon ja suurepärane nakke erinevate pindadega võimaldab All Purpose silikoonil kokkupuudet veega juba 2 tundi pärast selle kasutamist. Vihm ei mõjuta toote omadusi.

EasyPRO All Purpose silikoon on väga elastne fungitsiide sisaldav neutraalne hermeetik, mis on ekstreemselt vastupidav erinevatele ilmastikutingimustele. Erinevalt teistest hermeetikutest saab seda toodet kasutada kõikides kohtades, kus kasutakse nii neutraalseid kui ka happelisi hermeetikuid – sealhulgas sanitaarruumid, klaasimis- ja fassaaditööd, hüdroisolatsiooni ning ilmastikukindluse tagamine ja paljud teised rakendused.

EasyPRO All Purpose silikoon nakkub peaaegu kõikide ehituses kasutatavate materjalidega, välja arvatud polüetüleeni ja bituumenit sisaldavad pinnad. Toode tagab suurepärase nakkumise tundlike pindadega nagu peeglid, keraamilised plaadid, alumiinium, tsingitud teras ja värvilised metallid. Kuna saadaval on suurel hulgal mitmesuguseid materjale, soovitame enne toote kasutamist sobivuse katset.

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Kokkusobivad kategooriad
Sulle võib veel huvi pakkuda...