Maasika kastmisväetis 300g

Hinda ja kommenteeri
Kiiretoimeline veeslahustuv mikroelementidega täisväetis maasika, vaarika, sõstarde, astelpaju, aroonia, karusmarja jt marjakultuuride kastmisväetamiseks. Loe edasi
Laos
4,50 € / tk
15,00 € = kg

NORM: 300 g piisab 600 l veele

 Soodustab õitsemist ja viljumist, suurendab saaki ja pikendab viljakandmisperioodi. Väetises sisalduv kaalium kiirendab viljade küpsemist, muudab aroomi intensiivsemaks ning suurendab taimede külmakindlust ja vastupanuvõimet haiguste suhtes.

Kasutamine

Lahustage pulber vees ja kastke taimi 1 kuhjaga mõõdulusikatäis* / 5l veele igakordsel kastmisel või 2 kuhjaga mõõdulusikatäit/ 5l veele valmistatud lahusega kaks korda nädalas. Väetist kasutatakse kevadel ja suvel täiendväetamiseks. Lehtede kaudu väetamisel pritsida 1% lahusega 5 kuhjaga mõõdulusikatäit 1 l veele. Pritsimisel vältida kuuma, päikesepaistelist ilma ja pritsida pilves ilmaga, hommikul või õhtul.

*Ämbris on mõõdulusikas

1 kuhjaga mõõdulusikatäis väetist = 2g.

  1. Maasikapeenra uuendamine

    Maasikapeenra uuendamine

    Kui soovid ,et maasikasaak oleks igal suvel külluslik pead peenart uuendama iga nelja aasta järel. Uuenduskuuri läbiviimiseks sobib hästi varakevad või hilissuvi, sest kuumus on selleks ajaks taandnud või pole veel jõudnud alata ning mullas on piisavalt niiskust. Suve lõpus istutatud taimed jõuvavad enne sügisesi püsivaid öökülmi juurduda ja kosuda, et talv vapralt üle elada.

    Loe edasi
    21.09.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...