Välisvalgusti Steinel LN1 LED

Hinda ja kommenteeri
Hämaralülitiga numbrivalgusti, millel saab seadistada millisel hämarusel valgusti ise läheb põlema ja kustub. Kaasas ilmastikukindlad numbrikleepsud. Loe edasi
Laos
102,00 € / tk
Hämaralülitiga numbrivalgusti, millel saab seadistada millisel hämarusel valgusti ise läheb põlema ja kustub. Kaasas ilmastikukindlad numbrikleepsud.
LED 4,5W , 350 lm, 3000K, sisseehitatud hämaraandur 5-200 lux, IK07, garantii 3 aastat!
  1. Kuidas valida välisvalgustit?

    Kuidas valida välisvalgustit?

    Naudi oma aeda ka pimedal ajal. Meie kliimavööndis on kahjuks pimedat aega kõvasti rohkem kui valget. Kvaliteetsed ja läbimõeldud valgustuslahendused pakuvad turvalist ja mõnusat õhkkonda. Kaunis valgustus seob maja fassaadi ja aia ühtseks tervikuks. Erinevate kombinatsioonidega saad romantilise olustiku õhtustamiseks või üksi olemiseks, hõdusa valguse sõpradega olemiseks. Leia enda jaoks just see õige lahendus!

    Enne ostmist mõtle, millist ala sa soovid valgustada. Kui näiteks soovid valgustada käimisrada, siis on vajalik paigutada valgus tihedalt ja piisava tugevusega, et kõndijal oleks mugav ja selge, kus rada kulgeb. Võimalik, et vajad turvalisuse tagamiseks sissepääsude ja väravate valgustamist. Äkki hoopis turvakaamerate välja või emotsiooni valgust. Mida just sina vajad ongi hea välja mõelda enne poodi minekut. Meenuta, milline on aed suvel ja talvel. Paiguta valgustid nii, et need ei segaks suvel muruniitmist või talvel lumekoristust.

     

    Loe edasi
    11.09.2019
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...