Kipsplaat GKF tuletõkke 12,5x1200x2600

Hinda ja kommenteeri
Tuletõkkekipsplaadid (GKF) on punase kartongkattega kipsplaadid, millede sisu on suurendatud tiheduse ja klaaskiuga, et tagada tules kontrollitud koospüsivuse omadus. Loe edasi
Laos
17,70 € / plaat

Tuletõkkekipsplaadid (GKF) on punase kartongkattega kipsplaadid, millede sisu on suurendatud tiheduse ja klaaskiuga, et tagada tules kontrollitud koospüsivuse omadus. Plaadid on ette nähtud klassifitseeritud tulepüsivusklassidega tuletõkkevaheseinte ja –lagede ning vooderkatete ehitamiseks sisetöödel. Standardi EVS-EN 520 järgi kuuluvad plaadid klassi DF (normitud tihedus ja tules koospüsivuse aeg).

GKF on tuletõkkekipsplaat, mis koosneb mehaanilise tugevuse ja tules koospüsivuse suurendamiseks klaaskiududega rikastatud kipssüdamikust ning on kaetud helepunast värvi kartongiga. Kipsplaadid on tules koospüsivuse pikendamiseks tugevdatud klaaskiududega. Ei sisalda tervisele kahjulikke aineid.

Paksus 12,5 mm
Laius 1200 mm
Pikkus 2600 mm
1 tk = 3,12 m2

  1. Universaalseim ehitusmaterjal – kipsplaat

    Universaalseim ehitusmaterjal – kipsplaat

    Kipsi unikaalsed ehituslikud omadused avastati juba vanade egiptlaste poolt.  Teadmised ja oskused levisid ülemaailma ning täna saab osta tervisele kahjutut, lõhnatut ning eriotstarbelist universaalset ehitusplaati sisuliselt igast ehituskauplusest. Plaat koosneb kipsist ja kartongist. Koostisosad ei mõju tervisele kahjulikult käsitlemisel ega edaspidi ruumides elamisel. Üldiselt liigitatakse kahte rühma: standard – ja eriplaadid. Viimastel on lisaks standardplaatide omadustele eriomadused nagu vähendatud veeimavus, normineeritud koospüsivus tules või suurendatud pinna- ja paindetugevus.

    Loe edasi
    11.05.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Leidsime teisi tooteid, mis sulle võiks meeldida
Sulle võib veel huvi pakkuda...