Tootekood
6408070026571

Puhastusvahend Tikkurila Supi saunapesu 1L

Hinda ja kommenteeri
Desinfitseeriv, valgendav ja lubjastunud pinda puhastav happeline puhastusaine. Loe edasi
Laos
11,50 € / tk
11,50 € = L

Sobivus
Vahend on pehmetoimeline ehkki happeline, ei tekita korrosiooni. Kasutades kontsentreeritud või kanget lahust tuleb vuugitäidisega pindade puhastamisel olla ettevaatlik. Mitte kasutada koos klooriühendeid sisaldavate vahenditega.

Pakend: 1 L.
Töövahendid: Käsn või hari.

KASUTUSJUHEND

Töötlemistingimused


Temperatuur peab olema vähemalt +5 °C ja õhu suhteline niiskus alla 80%. Komponentide segamine Olenevalt mustusest sega 1-2 dlsaunapesu 5 liitriveega. Valmissegu pH tase on umbes 2.


Töötlemine

Olenevalt mustusest sega 1-2 dl saunapesu 5 liitri veega. LUBJA EEMALDAMINE: Kasuta 10-15%-list lahust. Tugevasti lubjastunud või roostes pinnale võib kasutada lahjendamata saunapesu. LAUDADE VALGENDAMINE: Sega sama koguse veega (1:1) ja lase pinnal mõjuda u 15 min. Tähelepanu! Loputa lauad peale töötlust alati puhta veega.


Töövahendite puhastamine

Töövahendid pesta veega. Töövahendid pesta veega. Keskkonnaohutus ja jäätmekäitlus Puhas, kuiv taara suunata ringlusesse võikahjutustada piirkondliku jäätmekäitluse õigusaktide kohaselt. Keskkonna- ja tööohutus Sisaldab: fosforhappe, C12-16-alküül-dimetüülbensüülammooniumkloriid. Ettevaatust. Põhjustab rasket nahasöövitust ja silmakahjustusi. Kahjulik veeorganismidele, pikaajaline toime. Arsti poole pöördudes võtta kaasa toote pakend või etikett. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Vältida auru sissehingamist. Vältida sattumist keskkonda. Kanda kaitsekindaid või kaitseriietust ja silmade või näokaitset. Ebapiisava ventilatsiooni korral kanda hingamisteede kaitsevahendit. ALLANEELAMISE KORRAL: Loputada suud. MITTE kutsuda esile oksendamist. NAHALE (või juustele) SATTUMISE KORRAL: Võtta viivitamata seljast kõik saastunud rõivad. Loputada nahka veega või loputada duši all. SILMA SATTUMISE KORRAL: Loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldada kontaktläätsed, kui neid kasutatakse ja kui neid on kerge eemaldada. Loputada veel kord. Võtta viivitamata ühendust MÜRGISTUSTEABEKESKUSE või arstiga. Sisaldab <5% mitteioonsed pindaktiivsed ained, <5% katioonsed pindaktiivsed ained, <5% lõhnaained ja <5% bensalkooniumkloriidi. Koostisosade loetelu: Aqua, phosphoric acid, oxalic acid, alkoholer, C12-C14, etoxilerade, PEG-5-Laureth-5, benzalkonium chloride, ethanol, perfume, 2-propanol, nitrilotrimethylenetris(phosphonic acid), butanone, C.I. Acid Blue 182, phosphorous acid. 

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...