Vineer lamineeritud 15x2500x1250mm F/F

Hinda ja kommenteeri
Mõlemalt poolelt sile veekindel vineer. Loe edasi
Laost otsas
116,92 € / tk 158,00 € / tk
Säästad 41,08 € (-26%)
Vineeri spoonikihtide liimimiseks kasutatakse veekindlaid liime (fenüülformaldehüüdvaiku sisaldavad liimid). Vastupidavust ning veekindlust lisab materjalile spetsiaalne fenoolkate kiht, millega kaetakse vineerplaadi pealispind mõlemalt poolt. See kate annab materjalile efektiivset kaitset niiskuse ja mehaaniliste kahjustuste eest.

Lamineeritud kasevineer on suure tiheduse ja tugevusega, seejuures eriti hea veekindlusega materjal. Vineeri lamineerimine parandab pealispinna vastupanuvõimet väliskeskonna mõjudele. Tänu heale kulumiskindlusele leiab see materjal väga laialdast kasutamist, nt. konstruktsioonimaterjalina ehituses, dekoratiivse viimistlusplaadina mööblitootmises, veokite haagisepõhjades ja külgedel, samuti vagunites, betooni valamisel jne.
Plaat on kaetud mõlemalt poolt tumepruuni fenoolkihiga. Lubatud on filmikatte tooni mõningased erinevused partiide lõikes. Fenoolkatte tihedus on 120g/m².
Formaldehüüdi emissiooniklass E1
Tihedus 640-700 Kg/m³
Niiskusesisaldus maks. 10%
Külgede töötlus veekindla akrüülvärviga
Maksimaalne nihketugevus 1,5 MPа peale 1h keetmist
Staatiline paindetugevus pikkikiudu mPa, mitte vähem kui 40
Maksimaalne stantsimistugevus mPa, mitte vähem kui 70

NB! Plaatide pikaajalise kasutuse tagamiseks:
Lamineeritud kasevineeri plaadi küljed on vaja kindlasti täiendavalt veekindla puiduvärviga katta. Lisaks tuleks silikooniga hermetiseerida kinnituskohad.
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...