Tootekood
6970135031184

Robotmuruniiduk Ecovacs Goat G1-2000-423588

Hinda ja kommenteeri
Juhtmevaba piiriseadistusega ja nutika teekonna planeerimisega robotniiduk. Tööala 2000 m ² Loe edasi
Laos
2 659,00 € / tk

Tutvustame ECOVACS uusimat pereliiget ja täiustatud robotniidukit: GOAT G1. Juhtmevaba piiriseadistuse abil jätke hüvasti manuaalse piiri paigaldusmeetodiga ja asendage elektroonilised juhtmed majakasignaaliga ningseadistage lõikeraadius ühe klõpsuga ÄPIS. Tänu niiduki nutikale tee planeerimisele saavutate täpsema tulemuse, mis parandab ka niitmise efektiivsust ja tagab  hoolitsetud muru. GOAT G1 sobib kuni 2000 m ² suurusele alale, mida saab vastavalt kaardistada. Seda kogupindala saab robot niita iga päev 1000 m² suuruses aias. ECOVACSI esimese uuendusliku AIVI 3D targa takistuste vältimise tehnoloogia abil väldib GOAT G1 takistusi, kahjustamata inimesi ja esemeid. 360° mitmepunktiline kaitsefunktsioon ja mitmekordne vaatlus rakenduse kaudu aitavad teil saavutada reaalajas aia dünaamikat ja tagavad teie aia ohutuse kogu päeva jooksul.

Ecovacs Goat G1 sarja muruniidukite garantii 36 kuud ja akudele garantii 24 kuud.
Juhtmevaba piiri seadistus aitab robotniidukit vaevata juhtida.
Lõika muru, mitte nööre! Meie juhtmevaba piiriga robotniiduk annab teile vabaduse muru hõlpsasti hooldada ilma sassis juhtmeteta. See niiduk muudab muruhoolduse imelihtsaks. Nii et istuge, lõõgastuge ja laske meie robotil teie asemel tööd teha!
Nutikas teekonna planeerimine tagab tõhusa niitmise hoolitsetud muru saavutamiseks.
Tänu oma täiustatud tehnoloogiale saab GOAT murul navigeerida täpselt, tagades iga murulible täiusliku kärpimise. Aitab ebaühtlastest laikudest või vahele jäetud kohtadest. Lisaks võimaldab juhtmevaba disain lihtsat liikumist ja probleemideta hooldust. Jätke hüvasti tüütu muruhooldusega ja tere tulemast meie robotniidukiga ideaalselt hooldatud aeda.

AIVI 3D Takistuste vältija saavutab ohutuma ja sujuvama niitmiskogemuse.
GOAT mitte ainult ei hoolitse vaevata muru eest, vaid on varustatud ka 3D takistuste vältimise funktsiooniga, mis aitab tal oma teel takistuste vahel navigeerida. Olenemata sellest, kas tegemist on puu, kivi või isegi armastatud lemmikloomaga, suudab see niiduk ohutult eemale hoida ja oma teekonda jätkata. Täiustatud tehnoloogia ja nutika disainiga robotniiduk muudab muruhoolduse imelihtsaks.

Nutikas aiavalvur pakub igakülgset kaitset.
Hoidke oma aed turvalisena! Olles varustatud täiustatud tipptasemel kaameratega, suudab GOAT teie aeda jälgida ja kaitsta.
Olenemata sellest, kas olete kodus või eemal, saate rahulikult puhata, teades, et teie muru on heades kätes.
Navigatsioonirežiim VSLAM/ UWB (juhtmevaba piir)

Roboti müratase 59 dB

Jaama müratase 73 dB

Liitiumioonaku, 5200 mAh

Niitmisala kuni 2000 m²

Niitmisala efektiivsus kuni 1000 m²/päevas

Lõikelaius 220 mm

Lõikekõrgus, reguleeritav 30-60 mm

Max Kalle 45%

Roboti IP-klassifikatsioon IPX6

Jaama IP-klassifikatsioon IPX4

Roboti mõõtmed 650 x 432 x 420 mm

Jaama mõõtmed 852 x 460 x 445 mm

Roboti kaal 23,4 kg

Laadimisjaama kaal 7,4 kg

Brutokaal 31,5 kg

Välispakendi mõõtmed 785 x 503 x 545 mm


Komplekti kuulub: ECOVACS GOAT G1, jaam, laadimisseade, toiteallikas, pikenduskaabel, kuuskantvõti, 8 tihvti, 9 varuterade komplekti, 4 majakat, 4 navigeerimisabiga posti, 12 patareid, kasutusjuhend, eelkäivituse juhend.


Juhendid: 

Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Leidsime teisi tooteid, mis sulle võiks meeldida
Kokkusobivad kategooriad
Sulle võib veel huvi pakkuda...