Tootekood
4740193671323

Puitpõrandavärv Green Line Floor A 7,2L poolmatt

Hinda ja kommenteeri
Puitpõrandavärv Green Line Floor A 7,2L poolmatt Loe edasi
Laos
91,00 € / tk
12,64 € = L
  • Väga hea kattevõime
  • Suurepärane kulumiskindlus
  • Kiiresti kuivav
  • Lihtne värvida
  • Väga hästi tasanduv ja heade täiteomadustega
  • Elastne värvikiht

Tootekirjeldus
Poolmatt siseruumide puitpõrandatele mõeldud veepõhine akrülaatvärv. Värv tasandub väga hästi ja on suurepärase kattevõimega. Värvitud pind jääb väga vastupidav ja ei kolletu.

Pakend
7,2L

Kasutuskoht
Puitpõrandad, -trepid ja käsipuud. Sobib väga hästi ka varem veepõhiste, alküüd- või epoksüüdvärvide ja -lakkidega töödeldud põrandate ülevärvimiseks.

Läige
Poolmatt.

Katvus (1x)
6-9 m²/l.

Toonimine
Värvi võib kasutada valgena (A-alusvärv) või toonida heledates toonides (A-alusvärv) Tikkurila Põrandavärvide värvikaardi järgi. Toonitud värvi ei saa tagastada ega ümber vahetada.

Kuivamisaeg
Tolmukuiv – 15 min, ülevärvitav – 2 tundi. Kasutuskuiv - järgmisel päeval. Täielikult kõvenenud ja kulumiskindel – u 2 nädala pärast (+23 °С, RH 50%).

Säilitamine
Kaitsta külma eest! Sulge avatud nõu hoolikalt järgmise kasutuskorra tarbeks.

 

  1. Puitpõranda hooldus

    Puitpõranda hooldus

    Puitpõrand on soe ja vastupidav, kuid vajab rohkem hoolitsevat kätt kui näiteks laminaatparkett. Kindlasti soovitame investeerida just puitpõrandasse, sest asjatundliku hooldamisega võib taoline põrand kesta aastaid. See näeb esteetiliselt kaunis välja, astumisel jalale soe ja mõnus ning loob üldiselt maalähedase hõngu koduses atmosfääris.

    Kõikidele põrandatüüpidele on ettenähtud kasutusjuhendid, seal on välja toodud ained, mis sobivad puhastuseks. Kindlasti jälgi neid, sest vale hoolduse tagajärjel võivad tekkida defektid, mille kõrvaldamine eeldab kogu põranda üle lihvimist. Teosta kuivpuhastust tolmuimejaga vastavalt vajadusele või kord nädalas, sama ajakava alusel võiks teha ka vähese niiskusega mopiga.

    Loe edasi
    14.11.2019
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...