Tootekood
9000101116250

Polüuretaanvaht Makroflex 2x2 PU ADH 750ml

Hinda ja kommenteeri

Ühekomponentne niiskuse toimel kõvenev pooljäik polüuretaanvaht, mis on varustatud nii kõrre- kui püstoliadapteriga, võimaldades kasutajal valida pealekandmismeetodi vastavalt... Loe edasi

Laos
15,00 € / tk
20,00 € = L

Makroflex 2x2 on ühekomponentne niiskuse toimel kõvenev pooljäik polüuretaanvaht, mis on varustatud nii kõrre- kui püstoliadapteriga, võimaldades kasutajal valida pealekandmismeetodi vastavalt vajadusele. Toode on kasutatav kuni -10°C tempe¬ratuuril. Vahtu on mugav peale kanda nii püstoliga kui kaasasoleva kõrs¬aplikaa¬toriga. Kõrs võimaldab vahtu kasutada ka kohtades, kus kõrrest doseerimine on kasulikum ja tõhusam. Püstol võimaldab vahtu peale kanda täpsemalt ja ergonoomilisemalt. Isepaisuv vaht, mis paisub umbes 2 - 2,5 korda. Toode nakkub väga hästi enamiku ehitusmaterjalidega nagu puit, betoon, kivi, metall jne. Tahkunud vahu saagis sõltub suuresti töötingimustest – temperatuurist, õhuniiskusest, paisumisruumist jne. Miinuskraadidel paisub vaht vähem ja tahkub kauem. Toode ei sisalda CFC-kandegaase.

  1. Liimvahu võidukäik

    Liimvahu võidukäik

    Kiirelt arenevas ühiskonnas otsitakse pidevalt kiiremaid ja üha efektiivsemaid lahendusi. Ehitusmaailmas on juba viimased 20 aastat üha enam populaarsust kogunud liimvaht. Spetsialistide sõnul räägime hetkel üha enam kasutust leidva tootega. Liimvahtude turule tulek on tõeline uusavastus ehitusvahumaailmas! Tegemist on montaažvahuga, mida iseloomustab kasutajasõbralikkus, töö ja energia säästlikus. Sobib oma heade liimimis- ja müratõkestavate omaduste ning soojusisolatsiooni näitajate tõttu sise- ja välisplaatide paigaldamiseks.

    Loe edasi
    13.05.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...