Männikooremultš 30-60mm 50L

TOP toode
Hinda ja kommenteeri
Jämedate männikoortega multš sobib näiteks dekoratiivsete põõsaste ja okaspuude ümber. Tuleb meeles pidada, et jämedat multši tuleks panna paksema kihina, vastasel juhul tekivad suurte... Loe edasi
Laos
6,10 € / pakk
0,12 € = L
Hoiustatakse välitingimustes!

Jämedate männikoortega multš sobib näiteks dekoratiivsete põõsaste ja okaspuude ümber. Tuleb meeles pidada, et jämedat multši tuleks panna paksema kihina, vastasel juhul tekivad suurte koorekarpide vahel soovimatud lõhed ja augud, kuhu võib tekkida umbrohi. Seda tüüpi multš sobib ideaalselt mänguväljakule, aiateele või lihtsalt dekoratiivmaterjalina, mis toimib samaaegselt tugikihina.

  1. Elupuu hooldus

    Elupuu hooldus

    Elupuu on väga populaarne hekitaim ja aiakujunduselement. Kaunistab aeda ka talvel, jäädes kenasti roheliseks. Kahjuks ei suuda kõik taimed ikkagi meie oludes elus püsida. Kõige sagedasemad põhjused – loomulik vananemine või haigus. Kui sinagi märkad oma elupuul mõnd ebatavalist sümptomit siis ei tasu kohe muretseda, sest tegemist võib olla loomuliku vananemise või ajutise murega. Võimalik, et kevade saabudes suudab ta sellega ilusti ise toime tulla. Kui aga asjad tunduvad kahtlased, saad juba alanud haiguse levikut edukalt tõkestada. Vaatame koos üle mõned sümptomid, kuidas aru saada, kas sekkumine on vajalik või ei.

    Loe edasi
    30.04.2020
  2. Ehita taimedele oma kodu

    Ehita taimedele oma kodu

    Kasvuhoone avab tee taimedeni, mille kasvatamist Eesti heitlik kliima ei soodusta. Lisaks maitsvatele köögiviljadele võid sinna sisse seada oluliselt nõudlikumad isendid nagu viinamarjad või arbuusid. Nagu kõik pikaajalised investeeringud nõuab seegi ost pikemat järelemõtlemist ja planeerimist. Kasvuhooneid on erinevate konstruktsioonide, suuruste ja lisadega. Püüa leida just selline, mis sobitub sinu aia iseloomuga, pakub piisavalt mugavust ning head elupaika taimedele.

    Loe edasi
    11.05.2020
Kirjuta oma arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad kirjutada arvustusi. Palun logi sisse või registreeri end kasutajaks
Sulle võib veel huvi pakkuda...